041 373 399 / info@vrturedi.si

Zunanja ureditev / vrtovi

Zunanji vrt je lahko kraj, ki ga boste uporabljali zgolj za sprostitev in uživanje na prostem, lahko pa postane družabni prostor za zabavo. Prepričani smo, da vam bodo različne sveže ideje in možnosti, ki vam jih lahko ponudimo, vzbudile vaše zanimanje, da boste našli pravi način, kako izboljšati vrt ali okolico vaše hiše. Premišljeno urejen vrt vam bo omogočil, da se boste po koncu napornega delovnika v njem lahko sprostili in si nabrali novih moči.

Ureditev vrta je pomemben element zunanjosti vsakega doma. Zunanja ureditev lahko ustvari čudovit prostor za sprostitev ter druženje in zabavo s prijatelji.

Ureditev vrta je privilegij tistih, ki živijo v hišah. Zakaj tega ne bo izkoristili.

Bivanje na prostem v človeku prebudi željo, da bi to področje spremenil v nekaj čudovitega, kjer bi lahko preživel tihe trenutke ali se družil z družino in s prijatelji.

Ni pomembno, ali je vaš vrt velik ali majhen, pomembno je, da imate možnost, da ga preoblikujete v enega najbolj priljubljenih prostorov vaših družinskih članov. Ustvarjanje osebne oaze za vsakodnevno sprostitev in uživanje z družino in s prijatelji je pomembna odločitev. Vaš sanjski zunanji prostor je lahko kamnita terasa s kaminom in opremljena z udobnim vrtnim pohištvom, morda pa je dovolj prostora tudi za zunanjo jedilnico ali dnevno sobo, ki sta zaščiteni pred soncem in/ali dežjem.