041 373 399 / info@vrturedi.si

Idejna zasnova in 3D načrtovanje

Smo pravi naslov za ureditev vašega vrta od faze načrtovanja do končne izvedbe.

Pri našem podjetju prevzamemo celotno organizacijo in koordinacijo ureditve vrta med izvajalci del, tako da vam ni potrebno skrbeti o ničemer. Največ težav pri urejanju vrta in okolice hiše namreč nastane zato, ker si dela na objektu ne sledijo na pravi način in ker izvajalci pri posameznih delih niso usklajeni. Dela bodo pod strokovnim nadzorom potekala na optimalen način, okolica vaše hiše pa bo urejena skrbno in v dogovorjenih rokih. Rezultat bo urejen in lep vrt.

Ko se zaključi načrtovanje ureditve okolice, si dela pri urejanju vrta sledijo v opisanih korakih (število korakov zavisi od zahtevnosti izvedbe ureditve):

  • 1. korak: priprava zemljišča in postavitev meteorne kanalizacije (odvodnjavanje, drenaža);
  • 2. korak: groba zemeljska dela;
  • 3. korak: gradbena dela (tlakovanje, betonski zidovi/škarpe, stopnišča, točkasti temelji za ute, pergole, ...);
  • 4. korak: vgradnja električnih in vodovodnih instalacij;
  • 5. korak: fino planiranje ter mizarska in kovinarska dela;
  • 6. korak: ureditev vodnih površin oz. motivov (bazen, fontana, ribnik, ...);
  • 7. korak: zasaditev rastlinja, ureditev zelenice, namakanje in osvetlitev;
  • 8. korak: vzdrževanje in negovanje rastlin ...;
  • in ne nazadnje uživanje v lepoti vašega vrta.

Za vas smo izbrali nekaj primerov vrtov, teras, okolic hiš pa tudi javnih površin, ki jim je podobo vdihnil VILINSKI VRT, inženiring krajinske arhitekture d.o.o.. Pozorno smo prisluhnili željam ter skrbno načrtovali in nekaterim tudi s pomočjo partnerjev uredili okolico. Seveda pa je pri načrtovanju in organizaciji zelo pomembno, kakšen prostor želite urediti ...

Zasebne površine
Tu smo zato, da uresničujemo vaše tudi najdrznejše želje. Navdušeni boste nad možnostmi, ki jih ponuja urejanje vrtov, načrtovanje okolice doma in hiše. Vrtna lopa je lahko lepa dekoracija, nadstrešek za avto je lahko skladen del vašega domovanja, manjša terasa na vrhu bloka se lahko spremeni v bujno oazo nad mestom. V vaš vrt lahko privabite svetlobo tudi ponoči, žuborenje vode, kljub temu da tam ni potočka, z otroškimi igrali pa otroški smeh, kot da ste sredi igrišča. Prepustite se kreativnosti ter vašim in našim idejam.

Javne površine
Zavedamo se, da načrtovanje javnih površin zahteva poseben pristop, v katerem se prepletajo upoštevanje namembnosti površin, lepota in praktičnost, pa tudi značaj mesta, kjer so površine urejene. Pri svojem delu skušamo upoštevati vse navedene značilnosti in z urejanjem zelenih površin vdihniti kraju še dodaten čar.

Idejna zasnova / 3D

Novo v ponudbi, ki ga za naše potrebe izvaja podjetje VILINSKI VRT, inženiring krajinske arhitekture d.o.o.. Na podlagi idejne zasnove vam izrišemo ureditev vrta v 3D obliki. Vabljeni, da si pogledate nekaj referenčnih 3D vizualizacij, ki smo jih že pripravili za naše stranke.

Brezplačno svetovanje

Nudimo vam brezplačno svetovanje o ureditvi vaše okolice doma ali poslovnega prostora. Za vas smo na voljo vsak četrtek, med 18. in 20. uro / po predhodnem naročilu preko prenosne številke +386 (0)41 373 399 ali preko e-naslova info@vrturedi.si.