041 373 399 / info@vrturedi.si

O našem podjetju VRTNE KREACIJE Mija Košič s.p.

Nudimo vam izvedbo projekta »na ključ« - od idejne zasnove, organizacije del, do končne izvedbe.

Razmišljate o ureditvi okolice hiše, preureditvi ali le o delni ureditvi?

Dobrodošli na straneh vrtnarskih storitev, kjer vam nudimo izris idejne zasnove in zasaditvenega načrta, ureditev okolice, vzdrževanje vrta, zasaditev in marsikateri nasvet za lep vrt. Želimo vam, da bi imeli lep in urejen vrt in z veseljem vam pri tem pomagamo!

Če urejate celoten vrt in ne le zasaditve, vam lahko podjetje VILINSKI VRT, inženiring krajinske arhitekture d.o.o. pomaga pri načrtovanju in izvedbenih ter zasaditvenih načrtih vašega vrta. Podjetje je z nami močno povezano, saj skupaj sodelujemo že od vsega začetka našega obstoja.

Vrtovi so naše sanje, ki jih živimo z vami. Je mnogo več, kot razporeditev, zasaditev okrasnih rastlin in izbor barv v vzorce. Vrt postane kraj ustvarjanja, kjer se potke prepletajo z vašim življenjem, vsaka zasaditev pa postane del vas. V čistem stiku z naravo dobimo popolne odgovore o izbiri rastlin, načinu ureditve vrta in zasaditve, o velikosti tradicionalnih škarij, ki bodo dale obliko sleherni grmovnici... Kontrastu prilijemo harmonijo, modernemu domovanju ustvarimo baročni vrt, čistim linijam dodamo razkošje cvetov. Starinsko pohištvo vaše dnevne sobe, skozi teraso iz tikovine, podaljšamo v arboretum zelenih grmovnic, lesene potke in kamnite fontane, ki obenem nevidno napaja namakalni sistem vaše trave. Pozimi boste ugotovili, da smo mislili tudi na hladno idilično estetiko in spomladi obnemeli že ob prvem cvetu.

Pri svojem delu poskušamo začutiti vaše želje. Končni izdelek bo vaš lasten svet, poseben vrt. Tudi, če se boste za nas odločili z besedami: »popolnoma se prepuščamo«, bo to vaš vrt. Vaš dom, vaša idila, vaš mir z največjo stopnjo uporabnosti.

Naša vizija je ustvariti okolje/vrt, ki ne bo le prostor okoli hiše, temveč podaljšek vaše dnevne sobe, del vašega življenja. Prostor, kjer se boste počutili doma.

Stopite v korak z nami in odpravimo se lepemu vrtu naproti.

 

Idejna zasnova / 3D

Novo v ponudbi, ki ga za naše potrebe izvaja podjetje VILINSKI VRT, inženiring krajinske arhitekture d.o.o.. Na podlagi idejne zasnove vam izrišemo ureditev vrta v 3D obliki. Vabljeni, da si pogledate nekaj referenčnih 3D vizualizacij, ki smo jih že pripravili za naše stranke.

Načrtovanje zasebnih in javnih površin

Pri našem podjetju prevzamemo celotno organizacijo in koordinacijo ureditve vrta med izvajalci del, tako da vam ni potrebno skrbeti o ničemer.

Brezplačno svetovanje

Nudimo vam brezplačno svetovanje o ureditvi vaše okolice doma ali poslovnega prostora. Za vas smo na voljo vsak četrtek, med 18. in 20. uro / po predhodnem naročilu preko prenosne številke +386 (0)41 373 399 ali preko e-naslova info@vrturedi.si.

Vzdrževanje naravnih površin

Vzdrževanje vrta je zelo pomembno. Še tako lepo urejen vrt brez sprotnega čiščenja in vzdrževanja hitro postane zanemarjen. Ob pomanjkanju časa vam lahko priskočimo na pomoč in poskrbimo, da bo za vrt tedensko ali mesečno skrbela ljubeča roka.

Zunanje ureditve vrtov, zelenic, igrišč

Na načrtovanje in izvedbo ureditve vrtov smo zelo ponosni, saj nam zadovoljne stranke dajejo potrditev našega dela in voljo postati še boljši. Oglejte si primere zasaditve in ureditve vrtov v zadnjem obdobju. Morda boste našli kakšno idejo tudi za vaš vrt.

Kontakt z našim podjetjem

Pišite nam na elektronski naslov ali nas pokličite in z veseljem vam bomo pomagali. S konkurečnostjo cen, zanesljivostjo in z upoštevanjem vaših želja bomo skupaj našli pravo rešitev za vaš vrt.